- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
-
Johnny
senior tag
Ha tényleg a táp. akkor egyszerű a dolog. Kicseréled - 360-as Chieftec olyan 11-12e nettoért már van.
Egyébként ismerősnek volt 8500-asa, amin szintén hullámzott a kép. De nála azután jelentkezett csak, amikor túlhajtotta és így ment terhelésen egy ideig. Ha kikapcsolta a gépet, akkor megszünt 1-2 órán belül.
Földhurok ellen ott a monitorkábelen a ferritgyűrű (a vastagabb műanyag részben). -
Johnny
senior tag
Én nem állítom, hogy átbaszták. De azért az eladónak se nagyon hinnék - én is vettem már alaplapot, ami aztán hibás volt. Az eladó meg váltig állította, hogy amikor ő feladta még jó volt. Persze bebuktam végül, eladtam hibásként 2 rugóért :( Az eladó azóta is üzletel azon a fórumon.
Mindenesetre próba másik gépben - minél hamarabb. Ha ott is ugyanez, akkor egyértelmüen a kártya a rossz. Ha ott jó, akkor más a gond. -
Johnny
senior tag
Táptól biztosan nem csinál ilyet. Ha kevés lenne neki a táp, akkor terhelés alatt újraindulgatna. De Terheletlen állapotban nem vesz fel sok áramot a kártya, tehát a desktop alatt 2d-ben még ez sem jelentkezne.
Földelés lehet, bár akkor valószínüleg a régi kártyáddal is csinálta volna.
Nem volt tartósan túlhajtva a kártya esetleg ?
Ha teheted, akkor próbáld ki egy másik gépben a kártyádat. Ha itt is jelentkezik a jelenség, akkor átbasztak és cseréltesd ki. Hidd el, ami most csak kicsit zavar, egy hónap múlva már nagyon idegesítő lesz.
Ha beírod hol laksz, biztos lesz jelentkező, aki segít. Ha pl. Zalában, hozzám hozhatod.
Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest