Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brian_GT #24148 üzenetére
Legalább megvárhatták volna, amíg megjelenik a GRID 2.
Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy elég nagy felzúdulást fog okozni ez a lépés és a GRID 2 megjelenéséig visszakapcsolják a szolgáltatást.
Ha jól tudom, van LAN lehetőség az online résznél, ugye? Akkor ez azt jelenti, hogy elvileg Hamachin is lehetne tolni online, nem? Meg tudná ezt erősíteni valaki, aki ért a Hamachihez?
Egyébként köszönőm, hogy lefordítottad. Olyan tuskó voltam, hogy ezt nem tettem meg a többiek érdekében. Elnézést mindenkitől, akinek ezzel kellemetlenséget okoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest