- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Perrier
csendes tag
Szeretném az udvarunkat és a bejáratot kamerákkal megfigyelni és pár napot rögzíteni. Nem szeretnék elmenni túlzottan a DIY irányba, mert 20-30 ezer Forinttól már lehet 2-4 kamerás szetteket kapni, HDD nélkül. Viszont az a gondom ezekkel a jellemzően kínai cuccokkal, hogy eddig még nem találtam olyat, ami valamilyen értelmes, szabvány hálózati protokollt tudna kiadni magából, amit pl egy VLC-nek, mencodernek, oda tudok adni. Kivétel nélkül mind featureként próbálja eladni a webes felületet, ami csak internet explorerrel és quicktime beépülővel használható, vagy a mobilos felhős, konfigurációmentes megoldást, amihez csak az xmeye nevű programra van szükségem.
Kifejezetten olyat szeretnék, ahol nekem kell beállítanom a protokollt, le tudom tiltani a felhős szolgáltatón keresztüli csatlakozást egy ismeretlen appal és pláne le tudom tiltani vagy legalábbis nem kell telepítenem a quicktime+ie párost. Van ilyen? Ha valaki találkozott már ilyennel, kérem írja le a típust!
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest