Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
ha csak a chatbeep idegel, azt is ki lehet kapcsolni
-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Kapcsold ki az ingame chetet

-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Mondjuk ez azért érthető, az emberek, digi userek munka után tudnak csak netezni, ilyenkor több ember között oszlik el a sávszél, nagyobb az adatforgalom keresztmetszete -> nagyobb zaj = nagyobb ping. Én is ezért csak 22:00-23:00 fele megyek fel játszani, mert addigra sokan elmennek aludni, és akkor kezd felszabadulni a hálózat..
-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Mondjuk, az közben jutott eszembe, hogy nem is a ping a lényeg, vagyis... nyilván 100 fölött azért nem jó ha van, de az hogy 30, vagy 70 töknyolc, abban az esetben, ha a "vételi stabilitás" megvan. Nekem sajnos a lagometerben sosincs egyenletes zöld vonalam, hanem tele van spikeokkal, meg packetloss is gyakran van. 1-2x volt eddig hogy 60-70-es ping mellett sík zöld vonalam volt, és simán játszható volt, nagyon élveztem, de ilyen azóta egyszer sem történt. Szerintem ez azzal lehet összefüggében, hogy mennyire van leterhelve a hálózat. Ez a Diginél és a UPC-nél is gondot okozhat, ugyanis mindkettő elég nagy szolgáltató :/
-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, pedig engem is érdekelne a dolog, mert nálam is fennállt a probléma, aztán kihagytam 3-4 hónapot és most német szerveren normális 30 körüli pingem van, nem változott semmi.. ki érti ezt?! Mondjuk belgrádi meg bukaresti szerveren ugyanugy nem tudok játszani mint előtte -.-
UPC előtt Beltávos netem volt, na az extra fasza volt, mindenhol 20-30-as ping, cserébe a max amit kínálni tudtak 5mbit/sec volt, azt is drágán...
-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Hát, esetleg azzal próbálkozhatsz náluk, hogy a hálózati kiépítést ellenőrizzék, lehet egy drágább modem/router jobb lenne, ellenőrizni a vezetékeket stb. A UPC-s topikban ajánlottak nekem is ilyeneket...
-
sto1911
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Kabelen probaltad?
-
válasz
hm_guesswho
üzenetére
akkor hagyd ott a faxba őket, nekem t-home-os adsl-em van 1 év hűséggel most pontosan nem vagom hany megas de 500-600 kb/s el toltok quakelive-ba pedig a nemet servereken 42 es pingem van fixen teljesn jó és havi 4000 ft
-
celka5
tag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Az szép

Nálam szerencsére Digi LAN van volt lesz
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Kínosan ügyel, hogy kit hány ponttal ver meg.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Ha mindig ilyen Tier 1 - 2[/]-esekkel játszik, akkor nem annyira elképzelhetetlen a 3850 - 312.

-
hm_guesswho
tag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
jah és ő a 6w? klánnak a tagja
nos ez elvileg egy pro klán csak fura,hogy a klán tulaja és alapítója nyomába se ér Le_Sold4at-nak
Glidix -
Findzs
addikt
válasz
hm_guesswho
üzenetére
engem is dobál tier 3- és 4 között a ca -ban
a többi stabilrégebben mindig csináltak hétvégére valami meglepit a live -osok mostanában csend van
pl. takti quake, meg mikor mindenkinek tök feje volt, pro pályák, stb -
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Én ezt a skillratinges dolgot nem szoktam nézni
Általában napközben könnyebbek az ellenfelek, éjjel 2 felé pedig azért megjönnek a pro gamerek = q3-asok is... -
Findzs
addikt
válasz
hm_guesswho
üzenetére
egyetértek

én is sokszor használom pl ijesztésre, mikor tudom, hogy az ellen bement/lement valahová és csak arra jöhet ki akkor beküldök párat vissza railre és mikor kijön kapja az ívet

-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Az ilyenre nem sokat kell adni, nekem a CA-m stabilan 95-100 volt, venomorphnak szintúgy, és mondanom sem kell azért voltak nálunk jobb játékosok
A shaft meg a hitbox nem mindig volt ilyen mint most, az első fél évben még célozni is kellett 
-
atidzsiforc
őstag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
ca-ban tier 4en nagyon oda kell figyelni, ha rosszul spawnolok, be is szopom a kort altalaban. egyebkent ugyanugy keep high ground and rail the keels a taktika. a csapatnak jol el kell helyezkedni, ha egyedul flangalsz hulla vagy. kempelni is szabad

-
atidzsiforc
őstag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
milyen jatekmod?
-
Findzs
addikt
válasz
hm_guesswho
üzenetére
én már végigpróbálgattam mindet és a bukaresti szerver az egyik legjobban lagoló mind közül
amik nekem bejöttek az a maidenhead és a párizsi szerverek
érdekes mert egyébként én is azt hittem, hogy a szomszédos ország szerverei lesznek a legjobbak, de azokon nem ritka a 100 feletti ping sem
-
Jim-Y
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Ki kell, hogy ábrándítsalak, a rocketeseket szokták leginkább spammernek nevezni, tisztelet a kivételnek, legyen a favourite weapod az lg, vagy rg pl, és akkor hiába mondják rád h spammer, te úgy is tudod h csak azért kickelnek mert jó/jobb vagy

-
sto1911
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Nem ertem egyebkent hol lehet a hiba. Most ugy all a helyzet, hogy ha a gepemrol nyitok egy ssh tunnelt a routerig, akkor megy az oldal, egyebkent meg nem.
-
sto1911
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Igen, nagyon ugy tunik.
Amiert ezt gondolom az az, hogy a net hetvege ota tobbszor is elment, lassult, mas digis ismerosomnel is, es mashonnan megy.
Egyebkent maga az oldal sem jon be...
-
sto1911
veterán
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Most megneztem mashonnan is, es egybol felhozta az oldalt... Akkor viszont megint a raohdt Digivel van gond... a f... mar kivan veluk, a multkor fajlokat nem tudtam letolteni, most meg ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Általában napközben könnyebbek az ellenfelek, éjjel 2 felé pedig azért megjönnek a pro gamerek = q3-asok is...