- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcsi
tag
-
Arcsi
tag
Köszi mindenkinek, asszem jobban járok ha gyűjtögetek még egy kicsit. Szerencsére az mpx még bírja egyelőre.
Tényleg elég gáz a hitel. Abból indultam ki, hogy a munkahelyemen elérhető 1%os kezelési költséges áruhitelt máshol is megtalálom, de nem így van. Sajna nálunk nicsenek ilyen telók, máshol a hitel tényleg kész rablás.
Nézegetem sűrűn az apronetet hátha lesz egy jó vétel -
Arcsi
tag
Az a helyzet, hogy szeretnék újat venni ha lehet. Főleg azért, mert így lehet részletre is venni. Nézegettem Mediában, Electro World-ben, de ott meg horror kamat van az áruhitelen. Ez nem játszik. Sajna a Tmobil kínálata nem az igazi, jó lenne ha lehetne még kapni a sima Mda Compactot, nem is gondolkoznék
A Varioról közben lemondtam miután tegnap kézbe fogtam a Qtek9100-as testvérét. Nekem túl vastag valóban, és még egy mozgó alkatrész a telón. Ezekből meg lehetőleg minél kevesebb lenne jó, miután a Sharp Gx30-am bedöglött, és most az mpx200 is haldoklik az átvezető fólia miatt. Néha már alig látom a kijelzőt.
Szeretnék újat venni ha lehet, ha van valami tipp esetleg hogy hol kaphatnék egy s100-at vagy s110-et újonnan garival akkor szóljál, inkább összeszedem a kp-ben az árát.
Szerk: találtam a pdaplazán újat
[Szerkesztve] -
Arcsi
tag
Bocsi, a procisebességnél a Compact II-re gondoltam feljebb.
-
Arcsi
tag
Igen, én is ezen filózom egy ideje. A Varioban van még wifi is, de azt meg nem tudom hol használnám egyáltalán. Valamikor a héten el kéne döntsem
A procisebességről én is hallottam hogy panaszkodnak rá, de az Mda Compact-ban is ugyanaz a proci van ha jól tudom. Szívesebben vennék egy S100-at én is, de csak ez a kettő van a trémobilnál sajna.
-
Arcsi
tag
Hali mindenkinek! Halódik a szegény mpx200-am, kinéztem ezt a telót mint utódot. Sok okosságot már megtudtam innen, egy vaalmire vagyok még kiváncsi: milyen minőségben tud videót felvenni, és milyen hosszan?
Úgy értem ha beleteszek egy 512-es sd karit, azt tele tudja venni egészben? Valaki mondta hogy 1 perces limit van. Mondjátok légyszi hogy hülyeség!
Köszi előre, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest