Új hozzászólás Aktív témák

• rumos14

nagyúr

válasz Stefun #53 üzenetére

A tárcsázás menete... a stylust mindenképpen használni kell hozzá?

nem. lehet újjal is bökni a számokat, de az iránygombokkal eccerűen lehet keresni a kontaktlistában és a call history-ben is.

Sms-nél magyar ékezetesekkel is megadja a 160 karaktert?

alapból nem szereti az áűúőíó betűket, ezekkel 70 karakter lesz a max hossz. ha vki tud megoldást, én is kiváncsi lennék.

Érdekelne hogy a képek teljes kijelzön nézhetöek? És ugyan ebben a méretben lapozhatóak is?

2x igen, Album nevű progival, Qtek S110-en alapból rajta van.

A videó is beállitható az egész kijelzöre, vagyis fektetve a készüléket arányosan jeleniti meg?

igen.

Az xvid-es formátumban mekkora helyet foglalnak le a filmek? Én idáig mindig 3gp-be konvertáltam a filmeket, klippeket.

én eddig egy általam készített divx-et tettem rá, azt nem tudta lejáccani, de ez a lejáccó szoftvertől is függ. a netről letöltött wmv-ket gyönyörűen vitte. a lényeg az, hogy eljátszik ez szinte mindent, csak progi kérdése.

Akadozás mentesek a filmek, Vagyis élvezhetöek? A neten jobbra döntve láttam tehát bal kéznél voltak a gombok. Lehet balra döntve is forditani a szoftvert vagy a képeket?

feltételezem, hogy normális bitráta mellett nem fog akadozni. a kép forgatása szintén csak progi kérdése, a TCPMP tudja.

Új hozzászólás Aktív témák