- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
hiba volt, törölhető -
oszi666
őstag
Sziasztok
valaki el tudná magyarázni miért hasznosak a lambda függvények? Nem teljesen értem, hogy amit egy lambdafüggvénnyel megcsinálok, azt meg tudom anélkül is. Lehet még nem futottam bele olyan esetbe, hogy pont ez kelljen. Értem, hogy lehet anonim és nem foglalja akkor a memóriát de mégsem értem mikor kellene őket használni -
oszi666
őstag
válasz
cousin333 #422 üzenetére
hát már sokkal többet mindent tudok, szóval köszönöm
tehát ha jól értem: a spyderben megírom a kódot, az tovább küldi a pythonnak, ami lefuttatja, a spyder pedig "kiolvassa" az eredményt kb?esetleg tudsz valami olyan modult vagy csomagot, valamit, amivel egyszerű gui fejleszthető, mint pl a codeskulptor simplegui-ja? szeretnék saját szórakozásra egy minimál statisztikai szoftvert írni
lenne egy mező, ahova be tudom írni az adatokat, és lenne pár gomb, ami lefuttatja az analízist, majd megjeleníti valahogyköszönöm a segítséget meg a könyveket is
-
oszi666
őstag
Sziasztok, nemrég elkezdtem én is Pythont tanulni, ma már kb bármi állást nézek, mindenhova odaírják, hogy programozási ismeretek előny.
Szóval elkezdtem egy kurzust courseran, ami tök jól megy, egy netes keretrendszert (codeskulptor) használunk.
Namármost.
Letöltöttem egy anaconda package nevű cuccot, amiben van egy Spyder nevű IDE.
Valaki le tudná írni, hogy egyáltalán miért van egy külön python nevű parancssor, egy anaconda nevű valami, meg egy Spyder nevű akármi? Melyiknek pontosan mi a neve, és mire valóak egész konkrétan?
Ha valami linket vagy könyvet tudtok ajánlani azt is megköszönöm. De ez hogy keretrendszer, meg interpreter, IDE stb, számomra tiszta homály, a codeskulptor tényleg hülyebiztos és faék egyszerű, szóval kezdéshez ideális. De szeretnék később komolyabban is foglalkozni vele, mert marhalusta vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest