Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ugy emlekszem, hogy nekem is ez az uzenet volt:
ModuleNotFoundError: No module named 'tkinter'Orakat toltottem el vele, hogy ellenoriztem, hogy parancssorbol milyen Python, meg tkinter verziot hasznalok, meg mit hasznal a pycharm, meg mindenfele ajanlas alapjan probaltam beallitani a pycharm opciokat, es egy ido utan mindig jo lett. (Kiveve, amikor elreszeltem valamit, es nem toltotte be tobbet e linuxom a de-t.)
-
tvamos
nagyúr
Nincs mar hibauzi, mert leszedtem a pycharmot.
Amugy ez volt, gozom sincs, hogy sikerult megoldani: [link]
Mind1 milyen idét használsz a venv ugyan úgy kelleni fog. Akkor lehet, hogy maradok a parancssornal, meg a text editornal.
OK, latom, a Spyder is a virtual environmenttel terrorizal. Inkabb kihagyom akkor.
Ezt olvastam el, hogy mire jo, es hogy mukodik a venv: [link]
Denem annyira ertem, hogy miert kene nekem ilyet hasznalom. -
tvamos
nagyúr
Az a bajom vele, hogy nem megy a tkinter. Ezt mar az elso pillanatban is hosszu vacakolas aran tudtam mukodesre birni. A nyari szunet elott ment, most meg nem megy. Azota volt Linux update, meg piszmogtam a projekten Windowsos gepen is. Szoval Dozeron, meg a Linuxos gepen parancssorbol megy a program, de a Linuxos gepen, pycharm alatt nem.
A venv működésével tisztában vagy? Nagyjabol. De nem hinnem, hogy nekem erre szuksegem lenne. Nem vagyok programozo.
Illetve ha nem akarod megadod az interpreter elérési útját és kész. Ezt ertem, csak megse megy. Nem tudom, hogy miert, de mar nem akarok ezzel foglalkozni, mert elveszi azt a keves szabadidomet, amit a projekte tudok szanni, es a kedvem is elmegy az egesztol.
(#3611) sztanozs
Mi ez a vs.net? Nekem valami kinai oldal jon be, de gondolom rossz helyen vagyok.Nagyon nagy csalodas nekem ez a pycharm. Azt hittem ez olyan egyszeru lesz, hogy a windows gepen nyomok egy comit-ot a pycharmbol, hazamegyek, otthon meg nyomok egy pullt, es folytatom onnan. Ehez kepest csak a kuzdes megy.
Mint Arduinon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mint Arduinon.