Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ugy emlekszem, hogy nekem is ez az uzenet volt:
ModuleNotFoundError: No module named 'tkinter'Orakat toltottem el vele, hogy ellenoriztem, hogy parancssorbol milyen Python, meg tkinter verziot hasznalok, meg mit hasznal a pycharm, meg mindenfele ajanlas alapjan probaltam beallitani a pycharm opciokat, es egy ido utan mindig jo lett. (Kiveve, amikor elreszeltem valamit, es nem toltotte be tobbet e linuxom a de-t.)
-
tvamos
nagyúr
Nincs mar hibauzi, mert leszedtem a pycharmot.
Amugy ez volt, gozom sincs, hogy sikerult megoldani: [link]
Mind1 milyen idét használsz a venv ugyan úgy kelleni fog. Akkor lehet, hogy maradok a parancssornal, meg a text editornal.
OK, latom, a Spyder is a virtual environmenttel terrorizal. Inkabb kihagyom akkor.
Ezt olvastam el, hogy mire jo, es hogy mukodik a venv: [link]
Denem annyira ertem, hogy miert kene nekem ilyet hasznalom. -
tvamos
nagyúr
Az a bajom vele, hogy nem megy a tkinter. Ezt mar az elso pillanatban is hosszu vacakolas aran tudtam mukodesre birni. A nyari szunet elott ment, most meg nem megy. Azota volt Linux update, meg piszmogtam a projekten Windowsos gepen is. Szoval Dozeron, meg a Linuxos gepen parancssorbol megy a program, de a Linuxos gepen, pycharm alatt nem.
A venv működésével tisztában vagy? Nagyjabol. De nem hinnem, hogy nekem erre szuksegem lenne. Nem vagyok programozo.
Illetve ha nem akarod megadod az interpreter elérési útját és kész. Ezt ertem, csak megse megy. Nem tudom, hogy miert, de mar nem akarok ezzel foglalkozni, mert elveszi azt a keves szabadidomet, amit a projekte tudok szanni, es a kedvem is elmegy az egesztol.
(#3611) sztanozs
Mi ez a vs.net? Nekem valami kinai oldal jon be, de gondolom rossz helyen vagyok.Nagyon nagy csalodas nekem ez a pycharm. Azt hittem ez olyan egyszeru lesz, hogy a windows gepen nyomok egy comit-ot a pycharmbol, hazamegyek, otthon meg nyomok egy pullt, es folytatom onnan. Ehez kepest csak a kuzdes megy.
Mint Arduinon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- XMLTV EPG letöltő progi
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Autós topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mint Arduinon.