- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
gratzner
üzenetére
Az idle is jó megoldás, de igazából simán ha futtatod terminálban, hogy
python, akkor is egy idle jön föl... Én egyébként inkább az IPython-t használom; informatív, illetve hasznos akkor, ha majd sympy, numpy és egyéb hasonlókkal is szeretnél foglalkozni (teszem hozzá, hogy nálam a telefonos környezet miatt nyilván a programok robosztussága elsődleges szempont a telepítéskor...).Az jutott még eszembe, hogy ha ennyire az elején vagy a python programozás tanulásának, akkor lehet, hogy célszerűbb először az alapokat jól megtanulni, és nem rögtön a hogyan-importáljak-saját-modult típusú dolgokkal kezdeni, mert még olyasmikről nem is esett szó, hogy
classpéldául. Ettől függetlenül nyilván lehet a lecsóba belecsapni, én is hasonlóan kezdtem, de nyilván jobb, ha az ember már az elején szépen sorban halad, mert érteni fogja a miérteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crimson Desert
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest