- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
cousin333
üzenetére
köszönöm a válaszod!
Python kód: azért nem másoltam be ide python kódot, mert nem találtam olyan mintát ami hiba nélkül lefordul. Nem szerettem volna 30 gagyi kódot bemásolni ide. Valszeg a lib telepítése az oka, aminek egyenlőre nem tudom megfelelően a menetét.
Az urllib2 és a [link] Home assitant libet próbáltam eddig felrakni.
Annyit csináltam, hogy letöltöttem a lib mappáját, majd kicsomagolás kattintottam a setup.py-re. Ez ugye nem jött be. (egy további libben már ott elakadtam, hogy setuptools-t kér, amit szintén nem lehet exevel telepiteni, csak python ver 2.7-ig)
Utána bemásoltm a gyökérbe ("C:\Python33") az egész lib mappán, katt, de ott sem. Amikor a setupot IDLE-ből meghívva futtattam akkor sem akarta a jót, de legalább már hibát kiírt.A pipet láttam már raspis használatban, de winen szeretnék dolgozni.
Valszeg alap dolog amit nem tudom, rá is kerestem a helyes setupleírásra, de nem segített, a libekben pedig a readme-ben sincs leírva.
Gyakorlatilag annyit szeretnék elérni, hogy pár működő vbs kódomat áthajítsam python környezetbe. (http post, webről *.xml/html letöltése, + egy home assistance vezérlőlib meghívása)
Esetleg tudnál nekem linkelni v írni egy rövid bemutatást mit és hogyan kell a python 3.3 alá feltuszkolni? Videókat is csak 2.7-hez találtam sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest