- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Probálkozok a CGPT-vel, most már vannak szakositott modulok is benne, és már végre nincs a 2000 karakteres korlátja, csak napi bizonyos számu kérdést lehet feltenni az ingyenes verzionál, de legalább már értékelhető dolgokat kap az ember amikre lehet épitkezni is.
ÉS igy csináltattam is vele egy kis programot, de lenne egy kis kérdésem kérésem azokhoz akik képben vannak a python programozással. ha esetleg kedvet érezne valaki magában , hogy szeretne segiteni az keressen meg privátban. nekik gondolom csak egy egyszerü pár perces dolog lenne amivel én nem boldogulok és az AI-tól is hiába kérem a kijavitását mindig ugyan ugy nem müködik ahogy szeretném. nekem semmi tudásom nincs , hogy hogy tudnám megjavitani, csak futtatni tudom az IDE-ben .
A programban amugy minden megvan és mukodik amit gondoltam, csak vanank részek amik nem ugy ahogy kellene erre kéne valami megoldás. van amelyik csak pozicioban tér el van amelyik müködés ugyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest