Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AeSDé Team

őstag

Sziasztok!
    Szeretnék jövőre emelt szintű infó érettségit tenni és ezen a pályán tanulni tovább, de egyedül vagyok ezzel az évfolyamomon és egyik tanár sem szeretne nekem különórákat adni programozásból.
    Elkezdtem tehát otthon tanulni a python nyelvet ingyenes oktató anyagok és youtube videók alapján. Ebben a formában viszont már kissé unom a dolgot, szeretnék már alkotni is, és ilyen módon tanulni új dolgokat. Csináltam már néhány saját projektet, például egy kérdés-válaszon alapuló "játékok" aminek a mentési/visszatöltési rendszerén és logikai felépítésén napokat dolgoztam, vagy például egy oszthatósággal foglalkozó programot aminek ismereteim bővülésével folyamatosan írom az újabb, egyszerűsített verzióit.

Szóval szeretnék tippeket kérni arra hogy mihez fogjak hozzá, esetleg örülnék ha tudnátok pár olyan oldalt amik fokozatosan nehezedő feladatokat tartalmaznak, ilyeneket egyenlőre nem találtam. Érettségi feladatokkal próbálkoztam, de azok egyenlőre túl bonyolultak nekem, ennyire még nem vagyok jártas a programozásban.

Köszönöm a segítséget, és bocs a regényért :D

Új hozzászólás Aktív témák