Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Mai [sot, mar hetek ota, csak azota megtudtam hogy meglepo helyen is hasznalatban van] agybaj: a Munkres algoritmus ahogy 'third party' lib-kent meg van irva... magyar modszer paros grafban de e'l-sulyokkal, es a minimalis osszerteku maximalis parositast keressuk. Reszben lehet, hogy a szerzo python2-vel kezdte ezert is randa [nem eleg pythonic] a kod, de nem csak az rontja, mar maga a ta'rolas is rossz design dontes, mert mindig keresgeti az infot N x N matrixban ahelyett h kiolvasna' egy masik [persze karbantartando] listabol...
Tud valaki erre letezo, valamennyire kiprobalt python kodot? Ertelemszeruen kobost keresne'k, nem N**4 idoigenyut.
[Igen, meg tudom irni, sot meg is irtam. De a ceges kornyezetekbe azt nehezebb attolni, mint egy valamilyen reputacioval mar rendelkezo 3rd party-t.]
En kb. barhonnan csak ide jutottam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs