- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Mai [sot, mar hetek ota, csak azota megtudtam hogy meglepo helyen is hasznalatban van] agybaj: a Munkres algoritmus ahogy 'third party' lib-kent meg van irva... magyar modszer paros grafban de e'l-sulyokkal, es a minimalis osszerteku maximalis parositast keressuk. Reszben lehet, hogy a szerzo python2-vel kezdte ezert is randa [nem eleg pythonic] a kod, de nem csak az rontja, mar maga a ta'rolas is rossz design dontes, mert mindig keresgeti az infot N x N matrixban ahelyett h kiolvasna' egy masik [persze karbantartando] listabol...
Tud valaki erre letezo, valamennyire kiprobalt python kodot? Ertelemszeruen kobost keresne'k, nem N**4 idoigenyut.
[Igen, meg tudom irni, sot meg is irtam. De a ceges kornyezetekbe azt nehezebb attolni, mint egy valamilyen reputacioval mar rendelkezo 3rd party-t.]
En kb. barhonnan csak ide jutottam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged