Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Kisse bukdacsolok a pycharmmal. Mert amugy nagyon jo lenne, eleg kezes az IDE, es en utalom parancssorbol futtatni a dolgokat.
Szoval az tortent, hogy Windowsz 10-es laptopon a pycharmmal csinaltam projektet, sikerult is, es valahogy beleirta a venv-be, hogy 3.11-el szeeretne futtatni a programomat. De itthon meg az asztali gepemen Linux van, (Linux Mint 20.3, amin persze Python3.8.10 van,) es amikor lehuzom a projektet a githubrol, akkor persze nem fut le. Nomost probaltam atallitani az interpretert, (ez alapjan,) akkor nagyon fura dolgok tortennek. Amikor bemegyek a configba, hogy kikeresem az interpretert, (/usr/bin/) akkor kiirja, hogy python3.9, de amikor a gepen keresem az interpretert, akkor ott python3.8 van, meg python3. Nomost termeszetesen sem a python3.9, vagy a python3.9-config, vagy a python3, vagy akar a python3-config filok kivalasztasaval nem lesz jo. Ami gynus, hogy onnan interpreter ugyan van, de a gepen amugy ott levo tkinter, vagy serial modulokat nem talalja. (Vagy ezt library-nek kell hivni? Nem tudom mar.)
Termeszetesen parancssorbol siman lefut a programom.
Nincs valami otletetek, mit csinalok rosszul? Mar ezt a python3.9-et sem ertem... teljesen osszezavart. Meg amugy mi ez a python3-config? Ilyet en nem latok ott. (/usr/bin/)
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BMW topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest