- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
tmslevi
üzenetére
Egyrészt megírták a printes hibát, hogy miért történik. Másrészt ez így nem fog menni. Az addig jó, hogy megkaptad a lefordított py fájlt. Viszont a pytransform.so/.dll (a kiterjesztés attól függ, hogy win/linux a futtató) mindenképp kelleni fog, az a deobfuscator runtime kvázi. Aztán leszeded a python forráskódot és azon belül a direktívát, amit a fórum említ, átírod, hogy printelje ki a frameket egy fájlba, majd lefordítod és berakod PATH-ba ezt a módosított pythont.
Majd futtatod vele az eredeti obfuszkált anyagot. Ha lefut, akkor a kód base64-ben elvileg benne lesz majd a fájlban. Kicsit spammy lesz, de benne lesz a lényeg.
Viszont! 1) nem teszteltem; 2) ezt mindenképp csak akkor csináld, ha saját kódról van szó és elveszett a forráskód, vagy a készítő engedélyezte a műveletet. Ha ezek egyike sem applikálható az esetedre, akkor bizonyára joggal volt levédve a szkript és maradjon is úgy. + Ez a megoldás csak akkor működhet, ha van licenced is, tehát az eredeti obfuszkált kód lefut és nem fut hibára, hogy nincs licenced.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest