Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotya7895
csendes tag
Sziasztok!
Én is most ismerkedek a python nyelvel és nagyon kezdő vagyok ugyanis még a program sincs meg amivel tudnák alkotni
, és abban a programban konkréten mit lehet csinálni? Játékot vagy programot vagy weboldalt lehet vele szerkeszteni?
És hol kezdjem a tanulást? valami könyvet tudtok ajánlani? én ugyanis már néztem az előttem hozzászóltakat és ott is volt egy pár könyv meg doksik meg minden, de ezeket rágjam át?
és utána kezdjek programozni? Ti hol kezdtétek? Könyvet olvastatok először és utána programoztatok? Válaszotokat előre is köszsönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- XPEnology
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és abban a programban konkréten mit lehet csinálni? Játékot vagy programot vagy weboldalt lehet vele szerkeszteni?
és utána kezdjek programozni? Ti hol kezdtétek? Könyvet olvastatok először és utána programoztatok? Válaszotokat előre is köszsönöm