- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
justmemory
üzenetére
Köszi!
Én maradok az egyszerűbb, feltelepítem és működik vonalon amin nem kell állítgatni.
(#1044) sztanozs:
Köszi a tippet. Visual studiot nem használok, fogalmam nincs róla, ez meg úgy látom egy python ide ami VS-ben fut, így inkább önálló IDE-t keresek.
(#1045) axioma:
Köszi az infót.
(#1046) cousin333:
Köszi az infókat.
Fel akartam rakni a spydert külön, de mint kiderült az nem az amire azt hittem, az is csomag. Ezt nem is lehet külön, csak a spydert telepíteni? Eddig egyedül csomagokban láttam.
Windowsban ez amit írtál, nem működik parancssorban: pip install spyder
Ha az anacondát választom, mert abban benne van, az mindent felrak ami benne van, vagy ki tudom választani, nekem mi szükséges? Ill. ha mindent felrak, akkor előtte szedjem le ezt a külön feltelepített pythont, vagy ez mindegy?
IDE-kböl még a Ninja-t néztem volna, de korábban írtad hogy azt már nem nagyon fejlesztik, szóval eddig csak a spyder lenne a befutó. Nagyon nem vágom mit hogyan kell felrakni, teljesen új nekem, ezért kérdezek ennyit + nem szeretném megszivatni sem magam.
Ja és igen, rapsberry-re is van anaconda? Mert ugye, egyforma szoftverkörnyezet kellene, amit windows-on megtanulok, amiket használok, pl. az IDE, ugyanúgy tudjam használni a PI-re telepített raspbian-on.
Az nem baj ha a csomag nekem feleslegesen nagy, és nem használom ki 10%-át sem. Az a lényeg hogy amit használni akarok az ott legyen, és jól működjön (python 3 + spyder IDE).
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest