- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Arra gondolok, hogy sokan eljatszanak laptopon, otthoni munkas gepen, office-ban, stb, ezek nyilvan ugyanugy beleszamitanak a chartba, miközben jelen esetre nezve irrelevansak, mivel ők celiranyosan nemigen vettek/vesznek semmilyen vga-t, monitorbol is annyi csak a lenyeg ott, hogy kepet adjon.
Gyuri27: Jeszus, 27 inch 1080p, az szep baleset lehet, már 24 inchre is kevés az a felbontás.
-
Sinesol
veterán
Lassan allnak at? Mar evek ota legtöbb ismerösnel minimum WQHD monitor van, règ elterjedt szeleskörben, mivel szinte bagoert kapsz ilyeneket, olcsoak mar regota. Màra màr 4k felbontasban is 120-144hz-es monitorokat kapsz.
Egyebkent en anno 6 éve 21 inchről mentem 24 inch-re 1080p felbontason es rettenetesen pixeles volt, ott ugy voltam arra mar minimum WQHD kell, de azt mondtam inkabb költök többet es vettem egy 27-es 4K IPS-t. Kb. eg es föld a különbseg felhasznaloi elmenyt nezve.
A steam chart csaloka, mert tele van kocagamerrel, aki mondjuk alap laptopon gamel, nem az a kör, aki ugy különösebben költ gepre, vagy erdekli a tema.
-
Sinesol
veterán
Sima fapados raszterrel igen, plusz azert az is igaz, hogy az 1080p az mar önmagaban elèg lowish setting, mar evek ota az 1440p a mainstream felbontas. 2024ben az 1080p-s peldalozas nekem kb ugyanaz, mint amikor 5-6 eve dicsèrtèk az aktualis APU-t, hogy milyen jo, mert 720-ben visz mindent…
Egyebkent jo alaposan ki is kap a korosodo 3060ti-tol, amit mar 80 k-ba megvehet az ember. Igaz az hasznalt, de az ebben az arkategoriaban keresoknel erösen jatszik a hasznaltpiac.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Reklámblokkolók topikja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest