- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerefus
újonc
-
Gerefus
újonc
Sziasztok. Érdeklődnék hogy milyen gyorsan kapcsolódik az óra a műholdakra.Legutóbbi 3 futásnál vettem észre hogy, az óra számlálás ugyan elindul a futás kezdetekor de a trackelés csak kb. egy km után kezdi el. Telefonnál nem volt ilyen problémám. Mikor indítottam onnan rajzolta a megtett utat. Tapasztalat?
-
Gerefus
újonc
Sziasztok. Egy hete vásároltam egy Forerunner 230-as órát. Kimondottan futásra. A töltési lehetősége miatt kicsit elkeseredtem mikor csak szgépről tudtam csak tölteni, de itt infót kaptam hogy hálózatról is töltődik, bár nem látszik. Öröm. Így keveredtem erre a fórumra. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Garmin connect iq store-ból letöltött Adatmezőket hogyan tudom az órán előhívni. A számlap cserével nincs gondom, azt megoldottam (letöltöttem a telefonra vagy gépre majd a Garmin Express-szel azután szinkronizáltam az órát, majd az órán váltottam a nekem megfelelő számlapot.)Szóval a tevékenység/futás adatmezőnél szeretném erre lecserélni: https://apps.garmin.com/hu-HU/apps/9ff75afa-d594-4311-89f7-f92ca02118ad
Hogyan tudnám?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest