Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Közben utánanéztem a zerge-n. Sajnos csak nyomógombos a Forerunner. Gyarlóságból is, ezért nálam kiesik az esélyesekből. Suunto 9 maradt még bennt, adatlap szerint finn gyártmány de a pontatlan pulzusmérő+ szoftvertámogatás gondolkodóba ejt.
-
törölt tag
Heti több futásra, biciklire, nyáron vízisportra(outdoor), rossz időben pedig beltérire használnám. Megbízható vízállóság, akku, pulzusmérés, GPS fontos lenne. Max 100k a keret. Amiket néztem:
Garmin Vivoactive 4(nagyobb méretért, finomított külsőért, egyéb apróságokért hajlandó vagyok a 3as helyett dupla árat fizetni).
Garmin Venu(42es méret és a rosszabb akkuidő, 30% felár elbizonytalanított. OLED miatt jött számításba)
Polar Vantage M(+30órás GPS, +külcsín, - szerviz, -pulzusmérés pontossága).
Suunto 9(+zafírüveg, +kijelző felbontása, +üzemidő,10 ATM, - vastag, 80g, régebbi évjárat, nehezen olvasható sötét kijelző, szoftveres támogatás gyengébb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest