- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Szia Nekem volt HuaweiHealth + Band 4 páros és Amazfit GTR is. Egyiknél sem lehet adatot exportálni vagy garmin.connect-tel összekötni. Ráadásul az Amazfit GTR még teljesen használhatatlan is bármiféle sportra. (Elég sokan vagyunk, akik megpróbálták...elveszti a jelet (ha előtte egyáltalán megtalálja)
Én a magam részéről jó döntésnek érzem a mai napig, hogy áttértem Garminra. Jel kb azonnal és pontos követés. Ez a hány napot bír az óra...hát... heti 2-3 (1-1,5) órás track után szoktam feltölteni. Ha edzés után 30% alatt van, töltöm. Amíg lezuhanyzom, átöltözöm, 90%-ra megy fel. Szerintem 3-4 naponta nem olyan teher 30 percre levenni az órát... -
Cancer
senior tag
Pontosan annyi, hogy a GPS inkább nem talál jelet. 5-10 perc után sem.
Ha mégis, akkor változó, 0-3 km-en belül elveszti...
Ha néha adj isten mégsem? Akkor is. És a vonalvezetése teljesen takony!Egyszer egy 9 km-es sétát "lemért" 11.5 km-nek...sportra alkalmatlan. Az emlitett Fenix 5+ viszont a kihagyhatatlan kategória!
-
Cancer
senior tag
Az e...nics-ben most 120e a Polar Vantage V...én meg véletlenül nyertem liciten bay-en egy Garmin FR645-öt...
Amúgy szerintetek melyik a legjobb választás? (Futás/terepfutás, kerékpár, mtb, TRX edzés-ekhez)
Polar Vantage V
Garmin FR645
Suunto 9 BaroAz első kettő most 1 árban van, a harmadik csak picivel drágább.
Jól értem, hogy a Garmin Vivoactive 4 és a Polar Ignite az nem kifijezetten futóknak, bringásoknak, triatlonosoknak lett tervezve, hanem hétköznapi "irodistáknak", akik szeretnének a munka mellett némi aktív életet is élni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest