- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Igen, köszi, az étrend is átalakítás alatt van. Sőt, azért vettem (többek között) a biciklit, mert az étrendet képtelen vagyok akkora szigorral kezelni mint kellene, és kell mellé a mozgás is.
Azért gondoltam az órát, mert azért nem mindegy milyen sebességbe rakva teker az ember mondjuk fél-egy órát naponta. Később nyilván többet, kezdetnek ennyit.Ugye nem zavarják be egymást pl. egy vezetékes kerékpáros Sigma computerrel? Lehet egyszerre használni a kettőt?
-
reelc
veterán
Üdv!
Sikeresen rátaláltam erre a topicra is. Érdekelne a véleményetek.
Ezen a Crivit Sports pulzusmérő órán filózóm.
Szerintetek megéri? Van valakinek tapasztalata vele?Kerékpározáshoz használnám. Fogyni szeretnék, és szeretném, ha látnám milyen tartományban tekerek.
Vagy inkább ne foglalkozzak vele, vegyek egy kerékpár computert, és az átlagsebességgel, stb-vel számolgassak? Tudom, arra van más topic.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged