Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
válasz
bringasisti #1068 üzenetére
Leszedtem az összes app-ot ami képes bt-os pulzusmérőből olvasni. a 4-5.-nek sikerült beindítania a kütyüt. Most már a runtastic is látja!
Nem értem mi volt a baj, de most jó lett. Köszi a segítséget!
-
szabacsik
őstag
válasz
bringasisti #1066 üzenetére
Nem vizeztem be semmit. Probálkoztam az alatta leírtakkal. Nem sokadik hanem mostanra vagy 100.nekifutások. Volt restart, reboot, reinstal, 2 applikációjuk alatt tesztelve. Semmi
-
szabacsik
őstag
válasz
bringasisti #1063 üzenetére
Jó volna ha az használná, de nem látja sajnos. Nem értem miért.
-
szabacsik
őstag
Helló. Nem találtam jobb helyet a kérdésnek. Van egy runtastic combo+ bt-os mellkaspántom. Android 7 se és egy másik 6-os andoirdon se látja a runtastic appja. Mi lehet a baj? A telefon bt beállításában látni időnként hogy érzékeli de ott csatlakozni nem tudok. A kütyü új, elemet is cseréltem benne. Ötlete van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Baby design smart sportbabakocsi
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest