- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toga77
tag
Hétvégén a dohányboltos eladó azt mondta hogy 20 ezerbe fog kerülni a 2.0-ás készülék. A külföldi árakhoz képest ezt kicsit sokallom.
-
toga77
tag
Én biztos hogy kipróbálom az új Pulze-t. Ma vettem egy dinnyés és egy erdei gyümölcsös ID-t, és egyből jött belőle a gőz. Szóval visszavonom az előbbi kijelentésemet, miszerint az első pár slukk kuka. Ha tényleg 1 napig bírni fogja és a takarítás sem lesz ennyire körülményes, akkor főnyeremény lesz a készülék.
-
toga77
tag
Sziasztok!
Kedden beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt az infót kaptam, hogy jövő héten fog megjelenni a 2.0-ás készülék, de az áráról még nem tudott nyilatkozni (vagy inkább nem lehetett neki). Ha kicsit többet fog bírni az akksi és nem csak a harmadik pöttynél fog "füstöt" termelni, akkor én vevő leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync