- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
ktsbence #7294 üzenetére
Nálam a Jetpack Joyride-nál volt mindig ilyen hiba, amíg ahhoz nem jött egy patch (fél év), addig játszhatatlan volt. Elindult, az első kör végén ezzel a hibával kidobott. De ezt lehet valahol jelezni, ha hibát találtál, írni lehet róla, hogy pontosan mi történt, meg ilyenek, és ezt el lehet küldeni a sonynak, de azt már nem tudom hogy ezt hogy kell jelezni. :/
Más játéknál nálam nem jelentkezett ez a hiba. -
KOHO
senior tag
válasz
ktsbence #7234 üzenetére
Csinálni nem fognak újat, hanem kiadják majd a Fifa 12-t 16 névvel... Mindig ezt csinálják. Kiadják a 16-ot, új mezekkel, új igazolásokkal és ennyi! Menü, zenék, minden marad ugyanaz, és multi ugyanúgy nem lesz benne. Ergó egy hatalmas átverés amit művelnek évek óta! De nem éri meg nekik újat fejleszteni Vitára.
-
KOHO
senior tag
válasz
ktsbence #7222 üzenetére
Minden kétséget kizáróan a 14! Elmondom, hogy miért! Egy az egyben ugyanaz mint a 12, csak új mezekkel! Még arra se vették a fáradtságot, hogy a menüt meg a zenéket kicseréljék, kiadták ugyanazt a 15ig bezáróan, viszont a 15-ben már nincs multi, amivel elvágták a vitás Fifának az ütőerét! Szóval summázva: a legfrissebb ÉS multival is rendelkező játék a Fifa 14!
-
RangerFox
veterán
válasz
ktsbence #7181 üzenetére
Fogtam.
Alapjában könnyebb mint a régi, a kijelzőjén csúnyábban néznek ki a játékok, a műanyag borítása olyan gagyi hatást kelt, de a hátsó tapipadon az ujjtartó kis gumírozott részek nagyobbak, így kényelmesebb, ez jól jön akkor, amikor olyan játékkal játszol, ami aktívan használja a hátsó tapipadot, mert így nem csúszik le a hátsó ujjad. Egyébként maga a fogása mind a kettőnek bénácska, előfordulhat hogy ha huzamosabb ideig játszol (2 óra+), akkor elzsibbad a jobb kezed, mert a joy-ok kényelmetlenek. A slimben még a micro usb csatlakozó az, ami hasznos, de ha azt tudod mellőzni, illetve tudsz újonnan régi típusú Vitát venni, akkor mindenképpen azt vedd.
-
RangerFox
veterán
válasz
ktsbence #7178 üzenetére
Mivel régi Vitát már nem igazán lehet kapni újonnan, és ha csak az új jöhet szóba, akkor egyértelmű. Ha meg a használt is szóba jöhet, (ami miatt nem kell félni, a Vitának nincsenek széria hibái, vagy ilyenek), és ha találsz egy jó használt pakkot, akkor nyugodtan csapj le rá, személy szerint én a régire szavazok, a szebb kijelző miatt.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
ktsbence #7165 üzenetére
Lényegében az OLED kijelzős változatnak sokkal élesebbek a színei, tehát a fekete az tényleg fekete lesz rajta, nem szürkés. Én ezért is döntöttem mellette, nekem fontosak voltak a színek, mivel nem hurcibálom annyit, ezért a rövidebb akku idő sem zavar.
A másik dolog, sokan mondják, hogy a LED válozatban (mivel az már vékonyított) kevés az anyag és túl könnyűnek hat, az OLED változatban érzed még az anyagot rendesen
.
-
Tegla80
addikt
válasz
ktsbence #7146 üzenetére
Sztem vegyel egy 8gb os kartyat es azzal mar vigan elleszel.
Nekem csak digit jatekom van es csak 4gb os kartyaim(3db) es elvagyok igy is.
Igaz az emlitett borderlands-al nem jatszottam,de akkor nem is tudnek,mert nem ferne fel. Massal ilyet En meg nem tapasztaltam ,pedig van jatekom boven...
Szoval sztem eleg az a 8gb mindenre....max torlod es ujra lekepod ha kell megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest