-
Mobilarena
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Semmi nincs vele es klafan muxik.Viszont tesomnak adtam kolcsibe amig kulfoldon melozott....azt hazarve megkerdeztem,h milyen a gep...... szoval tetszett neki,igy rahagytam.
En ilyen vok( igy vehetek magamnak masikat. )
Csabiapu73
Az a baj velem,h nemtok penzt adni hasznalt muszaki cikkert.
Volt a napokban is 30e be egy 2 honapos vita.....vegigneztem ,h mas +veszi mert nem vitt ra a lelek,h +vegyem. Pl a nemreg vett Sony tv-m is visszavittem,mert bontott darab volt.....csupasz kezzel jottem haza,mert nem volt masik.....utana akcio nelkul,dragabban vettem egy ugyan olyat,de bontatlant. Ilyen vok
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest