Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolosszus01
tag
Létezik-e megoldás vagy átalakitó arra, hogy ps2 konzolon tudjak játszani egy usb-s joystick-al? Válaszokat előre köszönöm.
-
potyiur
csendes tag
Sziasztok!
A "feladat" adott, ps2 konzolomat szeretném rákötni Dell U2312HM típusú monitoromra, azonban megmondom őszintén azt sem tudom melyik oldalról álljak neki. Nézegettem leírásokat, megoldásokat de valahogy egyik sem teljesen világos nekem. Valamelyik leírásból azt szűrtem le, hogy elvileg csak egy ún. vga boxra lenne szükségem hozzá, de ebben sem vagyok teljesen biztos, abban pedig főleg nem, hogy melyik lenne nekem jó a rengeteg fajta közül. Szóval a lényeg, hogy a lehető legegyszerűbb, legolcsóbb, legjobb minőséget produkáló megoldásra lennék kíváncsi olyanoktól, akik jártasak a témában.
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 10" Full HD Érintőképernyő - Crestron M201923006 TS 1070 Touch - Piaci ár alatt
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest