Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Belépek egy TA-rookie meccsre 30 körös, ami ma már ritkaság számba megy. Várnám, hogy induljon a futam, de bevillan a login képernyő. Ej gondoltam milyen balszerencse biztos elindul a futam mire visszaérek, de szerencsére nem. Megint belépek már meg is van a 20 ember, erre megint login kép. Ugyan úgy vissza látom a szobába 2-en vannak. Belépek, már vagyunk kb 10-en erre megint login képernyő.
Gondolom ez a bónusz program része, hogy hétvégén nehogy már 'vacak' játékkal üsse el az ember az idejét. Azt a poén a kettes szervert majdnem fullnak írja és lézeng rajta vagy 50 ember. Az egyes meg az idegeimmel játszik.
Próba szerencse alapon meglátogatom a 'ketteskét'.
Hát ez felettébb vicces. A Subtropolist telinek rajzolja ki, és nem tudok csatlakozni. Akkor csak a Phobeus marad.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Óra topik
- OLED monitor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motoros topic
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest