- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Szerintem nem szar, viszont pontosan az történik itt is amiről írtam.
Más (és újra meg kell szokni) = sz@r a többség szerint. (Csak nézz körül itt pár hsz-ben.)A régi nyilván olyan szempontból jobb, hogy azt már megszoktam. Viszont szerintem mindkét fajta irányításnak ugyanúgy van előnye, mint ahogy hátránya is.
Kétlem, hogy ez bug lenne, viszont ha nagy a népharag, akkor erre a legegyszerűbb fogni.
Egyébként volt a fórumokon egy olyan probléma, hogy állítólag billentyűvel gyorsabb köröket lehet csinálni mint kormánnyal, a kis hirtelen kormánymozdulatokból kifolyólag valahogy (állítólag), és hopp most épp ez tűnt el.
Ergó szvsz pont, hogy nem bug, hanem javítás ez. Persze kicsit félresikerült. Ugyanis ha látszik, hogy ennyivel kisebb a reagálási sebesség az új szisztémával, akkor alapból magasabbra kellett volna tenni a steering responsivityt, mert sokan szerintem azt se tudják, hogy ezt lehet állítani, meg úgy egyáltalán mint csinál... Magyarul nem vették figyelembe az emberi butaság faktort, ami hiba...
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- DayZ Standalone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NIOH 3
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest