Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csige791

    tag

    válasz pisti #2977 üzenetére

    "1. Szerintem ez több problémát csinálna (ebben a formában), mint ami megoldana.
    Gondolj mondjuk csak arra az esetre, ha balszélen mész messze a felezővonaltól, a hosszú egyenesben meg valaki balról melléd jön, kilök és te kapod a büntetést..."

    hát azért több problémát nem okoz mint ami most van mert jelenleg az esetek 90% ban a vétlen kap büntit, a javaslatomal pedig ez az arány lemenne moindjuk 30% -ra, és ha úgynézed hogy kombinálva van a ban listes dologal akkor igen hamar eltünnének a majmok mert aki meg kívülről vagy hátulról lök azt ban listre rakod.

    "2. Olvassatok figyelmesen. Azt mondtam, hogy komoly megrendezett versenyek esetén lenne ez jó. Tehát ahol tétje van a dolognak és event szintű. Oda mindenképp kéne."

    Nagyon sokat kell még fejlődnie ennek a játéknak hogy komoly versenyeket lehessen menni, pl az extreme driftes eventen az event startjáig én tartottam a WR-t a Starter Car-ok között, majd a versenyen fennakadtam egy kidöntött vilanyoszlopon ami nem fordult elő még 1x sem velem elötte azon a palyan. Ez a játék még hosszu ideig egy nagyon jó szórakozást nyújtó arcade autós játék lesz de semmiképp nem komoly.

    Igazából a megoldás az lenne hogy lehessen rendessen pénzt keresni a TA-n kívül is és akkor tényleg nem érdekel hogy menyi barom van TA-n. Vagy Zero Tolerance azaz 2 autó érintkzése esetén mind2 fél alapbol penality, igaz igy a vétlen is rábaszik viszont igy a bénák hamar megunják mert látják hogy állandoan penalitit kapnak és eltünnek igy megmaradnak a normalisan menni tudó emberek.

Új hozzászólás Aktív témák