- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
"1. Szerintem ez több problémát csinálna (ebben a formában), mint ami megoldana.
Gondolj mondjuk csak arra az esetre, ha balszélen mész messze a felezővonaltól, a hosszú egyenesben meg valaki balról melléd jön, kilök és te kapod a büntetést..."hát azért több problémát nem okoz mint ami most van mert jelenleg az esetek 90% ban a vétlen kap büntit, a javaslatomal pedig ez az arány lemenne moindjuk 30% -ra, és ha úgynézed hogy kombinálva van a ban listes dologal akkor igen hamar eltünnének a majmok mert aki meg kívülről vagy hátulról lök azt ban listre rakod.
"2. Olvassatok figyelmesen. Azt mondtam, hogy komoly megrendezett versenyek esetén lenne ez jó. Tehát ahol tétje van a dolognak és event szintű. Oda mindenképp kéne."
Nagyon sokat kell még fejlődnie ennek a játéknak hogy komoly versenyeket lehessen menni, pl az extreme driftes eventen az event startjáig én tartottam a WR-t a Starter Car-ok között, majd a versenyen fennakadtam egy kidöntött vilanyoszlopon ami nem fordult elő még 1x sem velem elötte azon a palyan. Ez a játék még hosszu ideig egy nagyon jó szórakozást nyújtó arcade autós játék lesz de semmiképp nem komoly.
Igazából a megoldás az lenne hogy lehessen rendessen pénzt keresni a TA-n kívül is és akkor tényleg nem érdekel hogy menyi barom van TA-n. Vagy Zero Tolerance azaz 2 autó érintkzése esetén mind2 fél alapbol penality, igaz igy a vétlen is rábaszik viszont igy a bénák hamar megunják mert látják hogy állandoan penalitit kapnak és eltünnek igy megmaradnak a normalisan menni tudó emberek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung LCD és LED TV-k
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest