- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Amit most írok, az én részemről ennek a témának utolsó hsz-e!! Nem érdekel ki, hogyan csalódik bennem, h mit hisztek. Két dolog miatt raktam be (és ez publikus topikban található, amit beszúrtam, bárki elolvashatja!!):
- a legfőbb h okuljanak belőle mások. A modik kiemelték h ne reggeljen 2 hétig...
- h ha valakinek eszébejutott volna később felhozni h hova lett, mivel még friss a téma most zárjuk le, h permanent kapott.
Én megbeszéltem vele dolgot (úgy ahogy) itt. A belerúgás az lenne ha kihasználnám a helyzetet, ő olvashatja a topikot reg nélkül, de nem írhat, én meg ocsmárolnám őt vagy valami hasonló, finomabb formában. Nem is fogok, nem is állt szándékomban hasonlókat tenni. Ennyi. Nem haragszom senkire, de attól még utálhattok.
Egyébként sajnos én is így vagyok, sokkal jobban szeretek külföldiekkel dumálni, versenyezni. (persze az itteni normális társasággal is, de az sajnos elég kevés magyart jelent összességében
)Visszatérve a játékhoz:
Mariann - tegnap velem is dettó uez történt, killépek a lobbyból és csak a kocsimat láttam, a menü eltűnt. Elkezdtem írogatni systembe és megnéztem egy játékos adatlapját. Bejött az ablak és visszajött a lobby és ki tudtam lépni a menübe. De mikor újra megpróbáltam, megint semmi.
Illetve csinálhatnának valamit ezzel a lassúsággal is, mert a kurzor szaggatása elég bosszantó tud lenni...
Új hozzászólás Aktív témák

- Dark Souls sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- iPad topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)