Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, de a PT-vel egy ideje már játszogatok
Viszont lenne két dolog amire sehol se találom a választ. Az egyik az lenne, hogy mi a különbség a Skeleton key és a Green key között? A Mission résznél csak annyit ír, hogy mindkettővel teljesítem az adott pályát.
Másik kérdésem, hogy a Python Creek nevű mapot hogyan lehet megkapni? A missziók közt a második szettből megcsináltam az első küldit ami ezen a pályán volt, és akkor a practice módban láttam is a pályák közt a nevét, de mikor ráklikkeltem eltűnt
Még másik küldetést kell hozzá teljesíteni vagy magasabb szint szükséges hozzá? Jelenleg level 20 vagyok.Ha valaki megválaszoná a kérdéseimet, akkor nagyon hálás lennék

Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkSmart Hub 500 Érintőképernyős All in One - i5 7500T 2.70GHz-8GB-128GB SSD
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még másik küldetést kell hozzá teljesíteni vagy magasabb szint szükséges hozzá? Jelenleg level 20 vagyok.