Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis
tag
Sziasztok!
egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy érdekel nagyon a programozás. annak ellenére hogy totál semmi közöm hozzá. gondoltam rá, hogy valami sulit lehet érdemes lenne elvégezni, hogy legalább az alapjaim meglegyenek. nektek milyen tapasztalataitok vannak? mit ajánlanátok? green fox-ról olvastam, de elég borsos az ára. -
Memphis
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én nem értek a programozáshoz, de lenne egy kérdésem tapasztalt emberektől.
Ha szeretnék egy tök egyszerű programot ami adatokat kezel bizonyos szempontok szerint mennyi lenne megcsináltatni? vagy tudtok ilyen szoftvert? mert több topicban próbáltam segítséget kérni, de nem nagyon kaptam választ.
Kicsit konkrétabban amire szükségem van.
Laci autót akar venni (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
2 milliót szán rá (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
4-7 éves közötti kocsit (ezt az igényt tudjam rögzíteni)
csak német kocsi (ezt az igényt tudjam rögzíteni)illetve tudjak a mezők értékeire úgy rákeresni, hogy mondjuk bejön nekem egy 5 éves opel, és én leülök a géphez, hogy van egy 5 éves opelem ami 1,5 millióba kerül, akkor a program dobja fel nekem Lacit.
A kocsi meg a többi adatot most találtam ki. a lényeg, hogy legyenek mezők amikbe tudok értékeket megadni és tudok szűrni.
Ez mennyibe kerülhet? vagy tudtok ilyet? csak nem lehet egy gyakorlott programozónak olyan nagy dolog. vagy igen?

Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 VGPU Black - Prémium minőség
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest