- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
válasz
hiperFizikus #19532 üzenetére
hallod, kajakra azt hittem becsajoztál, olyan régóta nem voltál itt aktív
-
baracsi
tag
Nem értelek, hogyan csinálsz akkor technikai felhasználót a teszt rendszerben?
Szerk: ja értem, a cég csinálja meg neki, az is jó, nyilván valamiféle cégként a saját belépésével vagy alkalmazottként van valami hozzáférés. Nyilván én is a saját cégünk adataival léptem be még anno a fejlesztés kezdetekor, hogy megnézzem az eredményt, meg hogy technikai felhasználót hol kell csinálni, mert a felhasználóknak fingjuk nem volt induláskor, hogy mit kell csinálni.
Szerk2: a technikai érvénytelenítés jóváhagyásához viszont sanszos, hogy meg fogják adni az adatokat, mert képtelenek bizonyos helyeken erre rákattintani, ez tapasztalat
-
baracsi
tag
válasz
Tigerclaw #13102 üzenetére
Yellowroad, de én is csak egy greenfox-os önhype-oló riportban hallottam
de eléggé ekézik ezeket a gyorstalpalókat, pl.: [link] gondolom csak lerántják a nagy pénzt az emberekről, de elhelyezni meg nem segítenek nekik, főleg azoknak nem, akik előre kifizették a tandíjat, akik részletre kérik, azokat jobban segítik, mert így ki tudja fizetni a részletet, röhejesek ezek a cégek, előbb utóbb lecsengenek reményeim szerint, mert szerintük bárkiből lehet programozó, hát nem!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest