- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deark
csendes tag
válasz
emitter #1067 üzenetére
Eddig a betűk keverésére nem találtam lineáris algoritmust...
Gondoltam arra, hogy randomizálom az egészet és mindig megvizsgálom, hogy már megvan-e az adott string, de ez egy 10 betűs szónál túl sok lenne. Max 1 mp alatt le kéne futnia.
Gondoltam még arra is, hogy számrendszerekkel hozom össze valahogy. Tehát hogy olyan számrendszer, ahány karakteres a string. De még nem tom, hogy hogyan...
Szerintem a sok ciklus nem lenne ronda, azaz nem lenne baj, ha az. Max 10 betűs lehet a szó. (ezt nem kell ellenőrizni. alapból ilyen szavakkal lesz feltöltve.) -
Deark
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Sürgősen segítségre lenne szükségem. Egy programozási feladat megoldásához kérném a segítségeteket.
A feladat beolvasni fájlból egy szót és a betűit összekeverni. Az összes lehetséges variációt ki kell írni abc sorrendben egy másik fájlba. A bemenő szó 1-10 karakter. Egy karakter max 1x szerepel benne. Kis- és nagybetűk különbözőnek számítanak.
A kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan valósítsam meg? Főleg az összes variáció megkeresésével van gondom. A programnyelv c/c++ , de ha más programnyelven (pl.: pascal, basic) tudtok hozzá anyagot, azt is megköszönném. Meg tudom oldani, hogy átírjam c-be.
Előre is nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest