- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
K1nG HuNp #13411 üzenetére
nem értem ez az adminpanel dolog honnan jön
én nem beszéltem róla.
Mást kérdeztem.De azért köszi.
instantwater:
Csak egy .exe fájl- ról kérdeztem. Megoldható-e egy nyílt forráskódú programból kiszedni egy parancsot, vagy nem.... és abból egy futtatható exe-t csinálni.Csak egy kérdés volt.
Mellékesen persze leírtam hogy excel-ben gondoltam felhasználni. Hátha jelent ez bármi segítséget a kivitelezéshez.
De ennél azt hiszem leragadtunk -
Reaper04
aktív tag
válasz
instantwater #13406 üzenetére
Szia!
Nem szeretnék világot megváltani
Majdnem eltaláltad...mármint majdnem atomreaktor vezérlőpanel.
A helyzet annyi, hogy az excel már rég kész van, és működik egy másik kapcsolási móddal.
Ez amit leírtam egy egyszerűbb verzió (legalábbis ezt gondoltam).
Ezért érdeklődtem.Hosszú távú projekt hogy ezt az excel-es dolgot lecserélem egy egyedi szoftverre, mint ahogy írod.
De arra gondoltam, hogy egy komplett program elkészítése mondjuk 10x annyiba kerül, mint ez... ezért inkább az egyszerűbb lehetőséget kipróbálom. -
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakhoz:
Szeretnék egy USB portra dugható relé vezérlőt kapcsolgatni ... excel-ből.Van ehhez a kütyühöz egy nyílt forráskódú program, ebből lehetne parancsot vagy egyebet kioperálni és egy futtatható .exe fájlt készíteni?
A program 8 relét tud kapcsolni, de nekem csak 2-t kellene.
Az excel-ben egy makró segítségével futtatnám ezt a programot, ami kapcsolná a relét.Megoldható ez valamelyik programozási nyelven?
Tudna ebben nekem valaki segíteni? Az árat részleteket priviben átbeszéljük.Köszi,
Dave
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest