Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
elodman
üzenetére
Angol fórumokon néztem megjelent ilyesmi kérdés, úgy hogy lehet-e szerezni Apple által elismert vagy certifikált programozói képesítést, de mindenütt azt írják ilyen nincs. Szóval itt erről a Developer Membership-ről mehet a ködösítés, nade az mégse egy hivastalos munkaviszony
Még mint Oracle fejlesztő mutatja be ezen kívül magát az úr, na kíváncsi vagyok abból ezek után mi igaz. Valamihez írt egy plugint, vagy mi...

-
Chrystall
senior tag
válasz
elodman
üzenetére
Ezt a certified developert megtaláltam én is, de ez csak egy sima developer membership cucc, én is be tudok ide regisztrálni, meg bárki, az úriember viszont úgy tünteti fel magát az irományában, mintha az apple hivatalos programozói alkalmazottja lenne. De mikor ma felhívtam az Apple-t, ott azt mondták a mérnöki osztályon vannak náluk programozók, de titoktartás kötelezi őket, tehát elvileg nem nyilatkozhatnak arról mi a státuszuk, egyébként ilyen titulus nem létezik cégen kívüli részére. Szóval gyanítom a szóban forgó személy a Developer Membership-et akaja beállítani úgy, mint Hivatalos Apple Programozói munkakör.
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy létezik ilyen képesítés vagy cím, hogy "az Apple hivatalos programozója"? Egy magyar úriemberrel hozott össze a sors, és a képesítései közt ez áll így szó szerint, de van egy hivatalos Apple forgalmazó barátom, és ő azt mondja ilyen cím nem létezik, vagy ilyen "végzettség". Tud erről valamelyikőtök valamit, vagy hogy hol lehetne ennek utánakérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest