Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz
dabadab
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen!
Azt még nem mondtam, hogy az angolom nem erős, éppen csak társalgás szintű.
Igen, .bat fájlok készítésére gondolok. Sok XP-s géppel van dolgom, és szeretnék időzítve .bat fájlokat futtani rajtuk. Ezért kellene ez, mint inkább a shell scriptek. Persze, ez utóbbi is fontos, de csak sorjában.
Esetleg magyar nyelvű tartalmat tudnál ajánlani? -
teo77
őstag
Sziasztok!
Mazsolaként szeretnék batch programozást tanulni. Viszont neten nem találtam olyan anyagot, ami az alapoktól kezdené. Csak olyanokat, amit már azzal kezdi, hogy ezt így és így kell, ezzel és ezzel. De, hogy az "ez" mi, nem magyarázza el az alapoktól.
Legyetek szívesek nekem olyan írást ajánlani vagy adni erről, ami abszolút kezdőknek való!
Köszönöm, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest