Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hobbi szinten meg szeretnék tanulni programozni kb úgy ahogy megtanultam spanyolul is. Kellett vagy 10 év de most már b2/c1 között pötyögök. Azt mondják a programozás is olyan mint egy nyelv kis matekos gondolkodással.
Szóval ami a célom az az, hogy megértsem hosszú távon az deep learning-et, AI-t, Machine Learning-et. Ehhez kezdenék el egy olyan nyelv megtanulásába amire ezek a fentebb felsoroltak épülnek. Ti mivel kezdenétek? Melyik nyelv(ek) ezeknek az alapjai?
Az is jó lenne ha pl a udacity-n lenne rá kurzus, vagy bárhol ahol vannak jó minőségű interaktív oktató anyagok.
Köszönöm előre is segítséget, bármilyen tanácsot.
-
-
Sziasztok!
Közgazdász vagyok, pénzügyes, jelenleg termékmenedzserként dolgozom, úgyhogy a programozáshoz semmi közöm az ég egy adta világon.
Mivel kaptam a cégtől munkára egy ipad-et, ezért letöltöttem a Swift playground-ot, és azzal szórakozom. Lassan az első fejezet végére jutok.A kérdésem annyi lenne, hogy ez tényleg tanít programozni, vagy csak nagyon egy szűk szegmensre világít rá, valamint a logikát fejleszti? Ergo ha megcsinálom mind a három fő fejezetet fogok tudni valami alapszíntű ios programot összetákolni, vagy ez csak az ígéret?
Köszi
-
válasz
martonx #6634 üzenetére
Aki igényesen le tud fejleszteni egy nem túl összetett alkalmazást. Igazából arról van szó hogy kitaláltak valamit aminek lehet hogy lenne piaca, de mivel én nem tudok programozni ezért kéne valakikkel átbeszélni és megcsináltatni. Amúgy az evista egész korrekt csapatnak tűnik.
-
Sziasztok!
Mobilappot szeretnék fejlesztetni. Melyik céget ajánljátok?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest