- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt gondolom megértettem a topik többségének a véleményét a kérdésről. Nyilván nem veszem az elhangzottakat félvállról. Agyalok még az ügyön, aztán, ha úgy van jövök még boldogítani. Jó programozást mindenkinek.
-
AssAssynn
addikt
válasz
#79484416 #19993 üzenetére
Köszönöm az őszinte választ.
"a jelenlegi kérdésednél sokkal bonyolultabbakat is önállóan kellene megoldanod"
Már a kérdésemből is leszűrted, hogy gyökér vagyok ehhez, mi?Legjobb HR-es!
De komolyra fordítva a szót, ha jól értelek akkor elengedhetetlen, hogy több programnyelvet is ismerjek, és bármikor elvárhatják tőlem, hogy váltogassak köztük, ha pedig nem vagyok rá képes, akkor ugrasztanak, mert lesz helyettem olyan, aki elboldogul vele. Magyarul 1-2 nyelvvel nem sokra viszem? Azt hittem találok egy számomra tetszőt, kitanulom, kihegyezem magam rá és azzal eldolgozgatok vígan.
-
AssAssynn
addikt
Hali.
Mit gondoltok érdemes még manapság programozással foglalkozni, vagy az AI kifogja szorítani teljesen a jövőben? Viccen kívül kérdezem.
Másik, van olyan programnyelv, amit a gyökereknek is ajánlanátok tanulásra? Már amivel pénzt is lehet keresni. Mi alapján tudhatom meg, hogy mi áll hozzám közelebb, vagy mi illeszkedik a logikámhoz? Anélkül, hogy mindent végigpróbálgatnám és hónapokat elcsesznék az időmből?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest