Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Még szép, hogy nem változik a hatékonyság, amikor ez az egész muri csak a compiler címkéivel van.
Egyébként, mondasz valamit, bár én nem sűrűn követek el ilyen hibát, lévén a változóim beszédes nevűek, a ciklusváltozó meg nem, így nem keverednek sosem. Max. valami copy-paste dolog után van ilyen hiba nálam, de hamar lebukik
Most már legalább tudom, milyen gyakorlati haszna lehet, köszi az ''oktatást''. Ugye-ugye, jobban oda kellett volna figyelnem előadáson annak idején...
-
De miért jó az nekem, ha csak egy cikluson belül él egy változó? Hirtelen nem tudok olyan helyzetet elképzelni, aminél ez jól jönne. A lokális/globális változók szerepe hardware-ügyileg indokolt, de ezt nem értem. Annak idején, amikor tanították, már akkor sem tetszett a dolog. Amolyan BASIC-style programok írását teszi lehetővé, mert ugye rosszul is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest