- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem szereted a Javascriptet, nézd meg a Typescriptet, ami tulajdonképpen egy típusos Javascript (microsoftos project, az az Anders Hejlsberg a fő kitalálója, aki a Turbo Pascallal indított, aztán a Delphit majd a C#-ot tervezte) és az Angular (a már javasolt web framework) is arra épül.
-
Silεncε
őstag
Szerintem ha tudod a Java-t, akkor JavaFX. SceneBuilderrel össze tudod pakolni kézzel milyen GUI-t szeretnél, utána már csak a működést kell hozzá megírni. (vagy ugye javahoz van még a Swing is, de azt már nem ajánlott használni, ahelyett a JavaFX sokkal modernebb)
martonx: Pythonban alapértelmezetten (jó, ki kell pipálni a telepítéskor) jön a Tkinter, gyors rákeresve multiplatform, csak ronda. De Pythonhoz használható még a PyQT, ami a QT-nek egy python wrappere, ezt használtam már, lehet vele dolgozni, de mocskosul sok mindent kell hozzá feltelepíteni, hogy tudj rá fejleszteni
-
martonx
veterán
Pythonnak van ablakozó csomagja, hogy mennyire cross-platform azt nem tudom (elég szarul néz ki, azaz akár cross-platform is lehet).
QT ami még eléggé cross-platform (ha szereted magad C++-al szívatni), én leginkább a javascriptet ajánlottam volna (mondjuk Electronnal), de ha azt meg kerülni akarod, akkor kb. mindegy melyik opciót választod. -
martonx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest