- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Gymnova81 #18948 üzenetére
Ehh, én meg már azt hittem, csajoknak flexelni akarsz, vagy doomsday-t heggeszteni, vagy valami érdekeset.
Ha kell valami blockchain-játék fejlesztőknek, azt illetően jó hírem van, éppen azt csiszolok. De még sok idő, mire bármi bemutatható állapotba kerül. Emberi számítás szerint május vége ... június vége. A teszter kód a bináris mellé tervezetten c# lesz. Ha gondolod, legalább a c# 1.0 szintaktikájával ismerkedj össze addig.
Maga a "blokklánc" semmi egyéb, mint egy dokumentumok halmaz, amik adatműveletet írnak le. A crypto marketing világa sokkal érdekesebb, mint mögötte a szakmai realitás. A szakmai alapjai cudar unalmasak
-
coco2
őstag
válasz
Gymnova81 #18937 üzenetére
Ami engem illet, egy jelenlegi project-hez például mezei c-t használok (c99 standard).
Ami téged illet, az első kérdés, miért akarod?
De nyelvekre lehet éppen biztosat javasolni. Lévén minden doksi csak angolul van meg rendesen, és minden nemzetközi info közösség angolt használ, az első nyelv biztosan az angol legyen, amit tanulsz. Legalább írásban és legalább a szakmai angollal el kell tudni boldogulni, mert addig moccanni sem fogsz tudni. Aztán majd úgyis látni fogod discord-on és egyéb helyeken, mi hogyan megy.
-
coco2
őstag
válasz
Gymnova81 #18897 üzenetére
A blockchain-t én is feldobtam itt, és én már nem tartom magam kezdőnek, de abban a témában pont ugyan annyit találtam, mint te
Példának okáért amíg azt hiszik a népek, hogy blockchain == cryptocurrency ledger, addig biztosan nem tart a fejlődés még sehol. Ha annyira új területre készülsz, csak deklarációval fogsz találkozni, és a te feladatod a definíciót adni. Ilyen a szakma. Tolni kell a szekeret.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows Insider Program
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest