- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
AkosAkos #7008 üzenetére
Algoritmusok és adatstruktúrák témát is olvasgathatod. Tanulj meg először algoritmusokat, foglalkozz adatszerkezetekkel, gyakorold az elemző, rendszerező gondolkodást.
Én azt javaslom hogy általános célú programnyelven kezdj tanulni. Az objektumorientált nyelvek szerintem nem jók kezdésnek. A Pascal nyelv ugyan régi és manapság már nem nagyon használják, de szerintem programozás megtanulására ideális. A C sok szabadságot ad, és éppen ezért a tanulás nehézkes lehet benne. A Pascal kötöttebb, ezért vezeti szinte a tanulót. Sokan más véleményen vannak ezzel kapcsolatban, de nem hitvitát akarok ezzel indítani (én magam jelenleg C(++)-ben és Java-ban programozok, Pacalban és Basicben tanultam, de komoly dologra ezek egyikét sem használtam)
A Visual Basic szerintem felejtős és én nem javaslok semmilyen "visual" rendszert a tanuláshoz.A programozás nem azt jelenti hogy valamilyen programozási eszközzel programot készítesz (ajajj). Az a kódolás. A programozás sokkal előbb történik. A kódolással csak materializálódik a program....
(((Van egy kezdő programozóknak készült blogom. Megtisztelsz ha meglátogatod. Talán még hasznos dolgokra is találhatsz ott.)))
http://programozz.blogspot.com -
törölt tag
válasz
AkosAkos #7008 üzenetére
akkor ketfele is indulhatsz. fogsz egy nagyon nepszeru nyelvet, amihez rengeteg forras, forum, szakirodalom all rendelkezesedre es belevagsz (pl c, java, python, pascal - a 'hello world' programmal erdemes kezdeni
)
vagy keresel valami nagyon altalanos leirast a programok mukodeserol (kornyezetek, kodolas, forditok, futtatas), gyakorlatilag barhol elkezded, tengernyi hivatkozas, uj link, referenciak jonnek veled szembe. ha olvasol angolul, meg jobb.
de egy tetszoleges *alapjai jegyzettel is el tudsz indulni, akar ezzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest