- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
PH-User #4834 üzenetére
en se vagyok szakember, de olyasmi gond lesz, hogy vista ota nem igazan lehet fullscreenre rakni a dosos command promptot. itt van valamilyen workaround:
[link]
ezekbol a dosbox hasznalhato szerintem, tobbi tulsagos buheralasnak latszik
virtualis xp is jo otletmasik dolog, hogy megprobalnek exe fajlokat csinalni inkabb, talan a com valamiert vakon bizik abban, hogy a fullscreen menni fog, es ilyen csunyan meghal uj windowson.
-
Jester01
veterán
válasz
PH-User #4834 üzenetére
Windowshoz nem értek, de hallomásból úgy tudom a win7 már nem támogat dos-os cuccokat. Ehhez az a csoda beépített virtuális xp mód kell vagy mi a szösz. De majd egy szakemberebb megmondja.
MOD: persze régi dos-os com fájlok programozását megtanulni nem sok értelme van manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest