- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
martonx
üzenetére
Tényleg a telekocsi! Haza (Zalába) mindig azzal utazok!

(#9454) bambano
Köszi szépen!
Elnézést, most kicsit bekevertem, nem tudom, honnan jött az Óbudai Egyetemet, hiszen még a saját listámban sem volt benne... Szóval, ott esti képzés van, amit nem szeretnék, mert nem fogok tudni minden nap meló után bejárni oktatásra. (Valamiért beütött, hogy az Óbudain is van levelező, de nincs, pedig kényelmi szempontból elég előnyös lenne.)(#9455) sztanozs
Neked is köszi!
Szóval, gyakorlatilag bárhova megyek, kéthetente ott kell aludjak. Akkor eddig Szeged, Eger jött szóba, Debrecent elvetem szerintem. Győr és Kecskemét könnyen elérhető. Mennyire ajánlottak képzés szempontjából? Pécs még érdekes lehet, ott végeztem más karon, élnek lent barátaim. Van róla infó/vélemény?
Elég sokat olvasgattam a kapcsolódó fórumokat, és az az általános vélemény, hogy úgysem az egyetemen múlik, hogy milyen szakember leszek, hanem leginkább rajtam. De ha a fentieket sorrendben kellene állítani - a jelentkezésnél úgyis ezt kell majd tennem - mi legyen a sorrend?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Router gondok
- Hobby elektronika
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest