- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #7717 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy a főnököt elég jól sikerült leírnod, bár azért legalább nem tart minimálbéren. (Az összes főiskolás évfolyamtársamnál jobban keresek, már akikkel tartom a kapcsolatot. Közel nem egy "képviselői" fizetés, de éhen nem halok). Viszont jó hazai mikróvállalkozáshoz hűen a munkaköri leírások közel sem fedik a valóságot, épp ezért nem is tudok igazán kapálózni, plusz nincs jelenleg másik állás alternatíva. Illetve, mint írtam, hosszabb távon a saját életemet könnyíteném meg vele. A túlórát hagyjuk, az sose volt létező fogalom és szerintem sose lesz, nem érthető fogalom.
Az egyéb költségbe még talán belemenne, de szerintem abból se vennék házat...
On: Így van, a program nem egy többezres flottát kell, hogy lekövessen, arra vannak programok, de mint mondtam drága és eszméletlen sok a felesleg benne (legutóbb a T-online flottájának fejlesztett szoftvert kínálták eladadásra, de még az is sokkal többet tud, mint ami nekünk kéne, viszont nem mindent, ami kéne). A cég jelenleg is működik, csak excel + papír alapon, ami nem minden kényelmi funkciót lát el, plusz a papírnál ugye nem működik a Ctrl+F. Az általam elképzelt rendszer nem túl bonyolult, viszont a cégre szabott megoldások vannak benne. Ezért is kérdeztem, hogy a lentebbi leírás alapján miben lehetne egyszerűen elkészíteni.
A tatár nem hajt, ráérős a dolog, csak valahol szeretném elkezdeni, illetve felmérni a dolgot, hogy egyáltalán képes vagyok-e rá, illetve megéri-e a befektetett időmet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- Asus TUF FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 250GB NVMe + 1TB magyar vbill gar
- Precision 7740 17.3" 4K IPS i9-9980HK RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest