Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Magát a tömböt összeírni alig pár másodperc, nem az a hosszú, hanem ami a for ciklusban van, csináltam egy olyan kiiratást ami 10 százalékonként kiír a képernyőre, bár ez nem mutatja meg, hogy ténylegesen mi a sok idő...
Ami ötletem még van, az az, hogy ha egy fájlhoz összeszedi a duplikációkat, akkor azokat kitörli a tömbből, így a következő vizsgálandó fájlnál már annyival kevesebb elemet kell végignézni, bár ha kevés a duplikáció a mappában, akkor ez szinte semmit nem segítene. A másik ötletem, hogy az is lassú lehet amikor valamit hozzáadok a $multiples tömbhöz, mert elméletileg ilyenkor mindig készít egy másolatot az aktuális tömbről, legalábbis valami ilyesmit olvastam a neten, tehát lehet ezt a tömbhöz hozzáadok dolgot ki kéne cserélni valamire, például arra, hogy már az elején hozzon létre egy fájlt, majd utána csak appendoljon hozzá, hátha így gyorsabb lesz... majd mindjárt kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Assetto Corsa Rally
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest