- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
gman907 #4089 üzenetére
igen, erről beszéltem, hogy csak egy irányba működik: ugyanis amit én írtam ide kódot, az csak az alacsonyból (800 alatti) magasba (1000 feletti) való átmeneteket vizsgálja, fordítva nem
(gondoltam kiindulásnak jó lesz, aztán azért dolgozzál vele te is)
ahhoz, hogy a mindkét irányba működjön, pár dolgot változtatni kell rajta:
- start/stop változókat érdemes pl. alacsony/magas-ra módosítani (ugye itt már egy megtalált 800 alatti vagy 1000 feletti érték lehet egy vizsgálandó "szakasz" eleje vagy vége is)
- távolságnál az abszolút értéket kell vizsgálni, mivel fordított sorrend is lehetséges
- feltételeken kell módosítani (pl. sorrendet nem kell kikötni)az meg ha egyáltalán nem talál a feltételeknek megfelelő helyet, úgy vehető észre, hogy a start/stop (vagy az átalakított változatban alacsony/magas) változók a kezdeti értékükön maradnak
-
Gyuri16
senior tag
válasz
gman907 #4089 üzenetére
-Zeratul- kodja majdnem kesz van, innen ha erted mit irt nem lehet problema befejezned.
megjegyzed az utolso 800 alatti es 1000 folottit is, nem csak a 800 alattit. tehat (-Zeratul- valtozoinal maradva) lesz egy akt_start800 es akt_start1000. ezutan ha jon pl egy 1000 folotti, akkor megnezed milyen messze van az akt_start800-tol, ha kozelebb mint eddigi legjobb akkor megjegyzed, es azutan atirod a start1000 valtozot. ugyanez forditva ha 800 alatti jon
abban az esetben ha nincs ilyen hely, azt egyszeruen kiszurod ugy, hogy a start es stop valtozoid nullak maradtak
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Borderlands 4
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest