- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Netfone
- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
gman907
üzenetére
igen, erről beszéltem, hogy csak egy irányba működik: ugyanis amit én írtam ide kódot, az csak az alacsonyból (800 alatti) magasba (1000 feletti) való átmeneteket vizsgálja, fordítva nem
(gondoltam kiindulásnak jó lesz, aztán azért dolgozzál vele te is
)ahhoz, hogy a mindkét irányba működjön, pár dolgot változtatni kell rajta:
- start/stop változókat érdemes pl. alacsony/magas-ra módosítani (ugye itt már egy megtalált 800 alatti vagy 1000 feletti érték lehet egy vizsgálandó "szakasz" eleje vagy vége is)
- távolságnál az abszolút értéket kell vizsgálni, mivel fordított sorrend is lehetséges
- feltételeken kell módosítani (pl. sorrendet nem kell kikötni)az meg ha egyáltalán nem talál a feltételeknek megfelelő helyet, úgy vehető észre, hogy a start/stop (vagy az átalakított változatban alacsony/magas) változók a kezdeti értékükön maradnak
-
Gyuri16
senior tag
válasz
gman907
üzenetére
-Zeratul- kodja majdnem kesz van, innen ha erted mit irt nem lehet problema befejezned.
megjegyzed az utolso 800 alatti es 1000 folottit is, nem csak a 800 alattit. tehat (-Zeratul- valtozoinal maradva) lesz egy akt_start800 es akt_start1000. ezutan ha jon pl egy 1000 folotti, akkor megnezed milyen messze van az akt_start800-tol, ha kozelebb mint eddigi legjobb akkor megjegyzed, es azutan atirod a start1000 valtozot. ugyanez forditva ha 800 alatti jon
abban az esetben ha nincs ilyen hely, azt egyszeruen kiszurod ugy, hogy a start es stop valtozoid nullak maradtak
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)