- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Nem iskolai beadando, jatekot szeretnek fejleszteni de hatekonyan - (ido hiany - nincs idom ujra irni dolgokat tobbszor). UI es backend fejlesztesben van tapasztalatom, de jatekkeszitesbeni praktikakban nincs. Ezert keresek tanacsot.
"Szétszeded egyszem if-ekre. Else-eket pedig nem használsz. Egyszer próbáld ki."
Ezt nem tudom ertelmezni, kezdo programozok csinaljak ezt, lasd alabb."Ha player is es item is X-Y-Z koordinátán van, akkor elérhető a tárgyakban regisztrált akció, egyébként meg nem. Pollozol, és frissíted az állapotot minden elmozdulásnál. Ha a tárgyak egy helyen vannak, programozol olyat, hogy "látják" egymást, és akkor extra akciókat kínálsz fel."
Pont nem fogok egy nagy if-then-else spagetti kodot leprogramozni. Milyen design pattern-eket hasznalnal fel?Amugy egy Curious Expedition szeru jatekot szeretnek csinalni, egyszer nekifutottam, alapok mar mukodtek, de inkabb ujrakezdem modernebb szemlelettel es jatekmotorral.
-
proci985
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest